Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat Galvanic spa calcator de riduri
600 lei
Brand
2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Doriti sa aratati in 10 minute cu zece ani mai tanara/tanar ?

Galvanic Spa System II    este singurul aparat portabil din lume care foloseste curenti galvanici, si are dimensiunea unui telefon mobil, foarte usor de folosit.
Mic, inteligent si puternic, instrumentul programabil al Sistemului Nu Skin Galvanic Spa II, care utilizeaza curentii galvanici ce se ajusteaza singur si capete inter-schimbabile – pentru fata, scalp si corp, precum si pentru zonele specifice de focalizare – functioneaza sinergetic cu produsele formulate special pentru a facilita transportul ingredientilor cheie în piele, pentru performante optime de îngrijire a acesteia.

Aspectul radiant si îmbunatatit îi va face pe oameni sa se întrebe cum de aveti atât de mult timp la dispozitie.

Cei patru conductori inter-schimbabili:

• Conductorul facial – acest conductor fin, drept faciliteaza curatarea în profunzime, lasând pielea fina, moale ai întinerita.
• Conductorul pentru scalp – acest conductor cu aspect de piepten este usor de manevrat în par si mentine contactul cu scalpul pentru a livra beneficiile tratamentului parului si foliculilor acestuia.
• Conductorul pentru corp – trei noduri rotunjite maresc suprafata de contact pentru o acoperire mai mare si o actiune de masaj mai buna.
• Conductorul de focalizare a suprafetei – acest conductor fin, plat, de forma ovala este ideal pentru a fi utilizat pe suprafetele cu acces limitat, precum zona din jurul ochilor sau a gurii, ajutând la livrarea unui tratament mai concentrat.
•    Baterii ce pot fi înlocuite – elimina cablurile, adaptorii si dependenta de o priza electrica, pentru utilizare personala durata de viata a bateriilor este de aproximativ 2 ani.
•    Programarea flexibila a timpului – include o gama larga de aplicatii: fata, scalp, corp si tratamente de focalizare.
•    Se ajusteaza automat pielii – livreaza cantitatea necesara de curent pentru cel mai eficient tratament.
Vedeti instructiuni si demonstratie

http://www.youtube.com/watch?v=55ZuoNfS_MM
http://www.youtube.com/watch?v=KhVMI3WpVnQ&feature=related

Mai multe detalii pe site-ul oficial al firmei:
http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=eu.ns.product.galvanic
Din Gura in Gura